Ännu är allt lugnt

Har ju haft småvärkar hela helgen och idag men de stannar hela tiden upp och det blir inget mer, lite jobbigt. Idag fick lillan åka till faster ifall vi skulle få brottom in snart, jag är mest orolig över henne vad vi ska göra av henne när vi måste åka in men det har vi ju löst nu om det inte är så att jag ska gå över tiden med en jäkla massa veckor. Just nu känns det som om bebis aldrig kommer komma ut samtidigt som det känns bra att ha den där för då vet jag att den har det bra även om jag har ont nästan hela tiden. Just nu börjar det bli för trångt för att sitta men jag vill inte ligga heller för då känner man sig så lat.
Jag får inte städa eller sånt för gubben men samtidigt vill jag hålla mig på benen så gott det går för att försöka hjälpa till, jag vill inte vara en slöfock...........

Renoveringen går framåt och vi kommer på nya idéer hela tiden, tråkigt nog kostar de en del pengar och jag försöker övertala gubben att det duger som det är nu men givetvis ska han bjuda över en massa kompisar som planterar en massa saker i hans huvud som jag tycker är helt ifrån vettet just nu när vi har så mycket ändå för oss, vi ska ju bara vara en familj nu och försöka lära känna varandra när den nya kommer, det går ju inte om han ska renovera flera månader till. NÄ nu får han faktiskt ta och hålla sig till ursprungsplanerna eller något sånär iaf.

Det är bäst att göra som jag har blivit tillsagd nu och sätta på en film och tända några ljus. Kram på er Tjingeling


Bilder

Jag ville bara dela med mig av några bilder på lillan så ni ser hur stor hon blivit...



I hennes nymöblerade rum



I sin nya yllekappa som hon älskar!

Kram och tjingeling

16 dagar kvar

Nu är jag en aning less men samtidigt så vill jag hinna med så mycket jag kan i huset innan pyret kommer. Jag blev tvungen att riva nästan hela köket och hade tänkt att sätta igång och måla så kanske jag får in köksskåpen på plats i helgen. Köksskåpen är iaf färdigmålade och A har lackat luckorna så det blir nog jätte fint men det kommer ta tid att få allt klart.

Magen växer och står verkligen rakt ut, jag känner mig fortfarande rätt så smidig så länge jag slipper böja mig, då tar det emot! Ryggen gör sig påminnd och jag tror jag råkat sätta en spik i svankotan för det känns verkligen så.

Så här ser jag ut nu.... 9 kg tyngre



Lillan har klurat på ett recept som ska göra att man blir fri, vi tar inga ansvar om det är så att ni vill prova!

Tyvärr finns inga mått så man får väl höfta vad som verkar rimligt.

Spenatsoppa
Lingonsylt
Mjöl
Kaviar
Socker
Jordgubbar
Plankor
Sköldpadda
Mjukost
Lite medicin

Kan tillägga att min lilla skrutta har VÄLDIGT vild fantasi, smaklig måltid =)

Nästa gång jag återkommer hoppas jag att vi har ännu en familjemedlem här hemma.
Kram på er Tjingeling

RSS 2.0