Längesedan jag var inne

Nu var det ett tag sedan jag skrev och jag ser saker nästan vaje dag som jag skulle vilja skriva om men syupar oftast i sängen när jag kommer hem. Idag har jag en kortdag på jobbet, bara 6 tim så idag hoppas jag hinna hänga lite tvätt och vattna blommorna (det borde jag väl hinna). lämnade illan på dagis idag och konstateraded att det faktiskt blivit höst, undra vilken värld jag levt i sista veckorna för det har jag inte märkt.
Jag har varit på riktigt uruselt humör sista veckorna och det verkar inte vilja ge sig, jag vill bara spy på var och varannan människa som jag stöter på, jag är inte den personen som man vill börja bråka med just nu. Det går nog över snart. ska kika om jag kan hitta lite kläder till lillan innan jag kopplar ner idag, fodrade galonisar hade jag tänkt som ett bra köp. Det börjar väl bli dags att sätta fart. Tjingeling på er.

Långpromenad

I ons hade vi lite att göra så vi bestämmde oss för att gå till parken i skogstorp och ha en picnic. Efter 5 km promenerande var vi äntligen där och det var värt varenda steg, jösses vad fint det var där. På vågen hem fick jag världens huvudvärk och fuskade med att åka buss en km och sedan tog vi en omväg hem för att slippa trafiken så det blev nog nätt och jämt en mil som vi fick ihop att gå. På kvällen åkte vi till svärföräldrarna för att fika och snacka lite skit men fick åka hem i skaplig tid eftersom jag skulle upp 0345. Jag har nu jobbar två dagar och har två dagar kvar, usch, men mån är jag ledig iaf sedan får vi se, det blir mycket jobb nu iaf. På mån händer det spännande saker men jag återkommer om det senare =)

Eve allt är bra, ni får väl ta och komma ut en sväng och visa upp lillgrabben det var längesedan nu.


Här kommer några bilder från vår dag i parken.

Lillan väntar på fika




Lillan matar änder


Den här kom och hälsade på oss på vägem hem


Tjingling på er.

 

 


Lillan sjuk igen!

Just nu händer det kanske mycket, jag sitter och tänker på massor som jag skulle vilja skriva ner här men när jag väl sätter mig så är det mesta borta. Lillan blev sjuk igen igår, efter frukost blossade det upp massor av blåsor i munnen. Ringde då sjukvårdsrådgivningen som trodde att det var höstblåsor och när jag sedan ringde till dagis för att sjukanmäla frågade personalen "är det höstblåsor?" så misstankarna blev då bekräftade. Igår grät hon hela dagen och fick knappt i sig någon mat. Vi åkte och köpte en mungel som är mot blåsor också fick hon ipren och alvedon men andå grät hon hela tiden, det var jätte jobbigt. Idag verkar det vara bättre men hon kan inte äta banan eller något hårt, flingorna i yoghurten vad ett nerslag för det vill hon ha varje morgon. Vi blir nog hemma ett par dagar till så då blir det till att dra på sig arbetskläderna till helgen igen, men det gör inget, det är ju lugnare då. Nu ska jag kika om jag hittar några fina hus till salu. Tjingeling så länge

RSS 2.0