Uppdatering bilder

Jag lovade ju att lägga in bilder på min blommor, tyvärr hann jag inte ta så mycket kort innan de blommat över.

Det kommer nog fler blommor i denna rabatt hoppas jag.


Så här bra växer det i akvariet =)



Muntergöken, skitsur för jag jag inte vill gosa utan vill ta ett kort istället.

Tappat rösten

Jag har varit hemma i två dagar nu med tappad röst, det är inte roligt då jag är en sådan som pratar väldigt mycket. Det var väldigt svårt att kommunicera med lillan igår eftersom jag bara rasslar när jag försöker säga något men hon verkade förstå att det inte var läge att bråka så hon var ganska snäll. Idag fick hon gå på dagis så jag får vila lite. Jag har suttit på internet hela morgonen och ska sen äta frukost och städa lite tänkte jag. Tråkigt nog kan jag inte sjunga som jag brukar göra så idag blir det nog tråkigare att städa. idag har jag fastnat för den här låten.

Rihanna är en av mina absoluta favoriter och även Justin T så denna låt är klockren. Nu ska jag sätta fart. Tjingeling

Fiskbebisar

Nyss fann jag 4 st fiskbebisar i akvariet och för att öka deras chanser för överlevnad så var jag ju tvungen att åter igen göra i ordning lilla akvariet i sovrummet. De 4 lever nu där helt ensamma, hoppas det blir bra. Under tiden som jag gjorde detta så satt lillan i badet, dum som man är så fattar man ju inte att hon ska hitta på djävulskap när man vänder ryggen till så hon kastar vatten över hela golvet, jag kommer ingåendes utan någon som helst aning om detta och svusch så ligger jag på knäna! mitt vänstra knä har nu en stor hämsk bula mitt på knäskålen och min stortå nagel bröt av så därifrån blöder jag. Hoppas jag nu lärde mig något av det här =[
I morgon är det dags att jobba igen, det känns bra, jobbar från 08 till 1730 inte så fasligt men på sön är det bara 06 till 12 så det blir kort dag, hmm vad har de i kikaren till veckan kan tro???? mån skulle det iaf bli kurs tydligen.
På tis är det dags för lillans treårs kontroll hos bvc, oj vad jag ska fråga mycket.....nä nu ska jag krypa ner framför tvn och se nån bra film, jag känner för något...............romantiskt. Tjingeling


Förkyld

Har suttit hemma nu med feber och ont i halsen i två dagar. Har tittat runt lite på bloggar och vips så har man hittat rätt på folk man inte sett på typ 10 år, kul att se vad de gör nu för tiden.
Idag var det tänkt att jag skulle jobba men jag åkte in till jobbet igår för att se att jag inte var uppskriven på listan?? det känns ju bara bra för då kan jag koncentrera mig på att kurera mig. Egentligen skulle jag behöva städa men jag har ingen lust till någonting just nu, jag vill inte äta något eller se på tv alls, jäkla halsont! kan man inte få ta bort halsmandlarna? de är jämt svullen och jag får halsfluss men jag orakar inte söka hjälp varje gång, oftast söker jag hjälp när jag märker att det inte går över och då visar proverna aldrig något men sist när jag hade ont och läkaren undersökte mig så backade han när jag gapade och sa "OJ" sedan skrev han ut pencillin. Nåja det går nog över.

Vi har börjat diskutera hus men vi kommer ingen vart, jag vet inte var jag vill bo och inget verkar duga! vi fick reda på här i veckan att svägerskan och hennes kille köpt hus, ska bli jätte spännande att få se vad de köpt.

jag måste försöka göra något, kan inte bara sitta här hela dan................tjingeling

Jobb Jobb Jobb

Det märks att man inte är van att arbeta, jag är verkligen helt slut...... Idag har jag önskar att måånga ska försvinna från planetens yta TYVÄRR men om alla bara kunde sköta sitt så skulle allt vara så jätte bra. Nu är jag väldigt trött och less och tänker gå och sova, jag kommer nog jobba hela helgen precis som den förra så det är väl läge att ladda batterierna i morgon då jag är ledig. Idag köpte vi hemglass, det var väldigt längesedan. Tjingeling

No Poo

Vilken vecka, jag har verkligen jobbat gärnet och äntligen kommer jag få åtmindståne en vilodag nu sen får vi se.
Jag kommer härmed att officiellt vara en NO Pooare dvs en som inte tvättar sitt hår med shampo (usch vad äckligt tänker ni) det tänkte faktiskt jag också men lägg märke till att jag inte skrivit att jag inte tänkre tvätta håret, jag tvättar bara inte med shampo. Jag använder härmed till att börja med bikarbonat sedan balsam och avslutar allt med äppelcider vinäger. Det har gått en vecka nu och jag har helt magiskt blivit av med de sår och klåda i hårbotten som jag lidit av de senaste 10 åren. Jag slipper numer blödande sår och tokklåda så folk tror att jag har löss! Jag är överlycklig att jag snubblade in på en sida på familjeliv och fann dessa tjejer som förvandlat min vardag till något som jag inte behöver oroa mig över. Eftar att ha provat allt i hårvårdsväg (tom babyshampo) och inget har fungerat så har jag äntligen funnit detta.
I morgon tänkte jag ta lite bilder ute i trädgården, den måste ju förevigas nu när jag inte har så mycket tid att spendera där, delar med mig av bilderna senare. Nu är det dags att umgås med gubben, han har knappt sett mig på hela veckan. Kram på er Tjingeling

Göra allt dag

Idag var en sån dag som man måste vara hemma för att inte smitta ner någon annan men man mår ändå ganska bra. det har resulterat i att jag har hunnit med att ta undan tvätten och börjat sortera lite papper. Mitt bland allt hittade jag lite foton från brölloppet som vi sorterat bort men jag fann två stycken som jag tyckte var ganska fina så jag tänkte dela med mig av dem här. Vill ännu en gång uppmana att de som har bilder från vårt bröllop och vill dela dem med oss då går det jätte bra, vi vill ha många många fler så vi kan få till ett helt album. vi har ännu inte kunnat skicka iväg något tackkort pga att vi inte är 100% nöjd med något kort, kanske blir det aldrig av heller. Jag har också städat akvariet och nyss kom grannens dotter S över med några fiskar som jag ska ta över, en av dem kommer från mig sedan tidigare och har gått laget runt här i grannområdet för att slutligen hamna hos mig =/ vem ska jag nu lura på den på? HEHE nää det blir nog bra, det är en fin eldstjärt. Tanken var egentligen att jag bara skulle ha 2-3 sorters fiskar men nu står jag här med två sorter till så nu är vi uppe iiiiiiiiii.................................8 sorters fiskar och en hel drös av rödvita glasräkor (antagligen någon korsning) japp mycket blir det.
Idag var det tänk att jag skulle skicka in kopia på mitt anställningsbevis till A-kassan men jag kan inte finna det, jag hittar allt möjligt skit men inte det. Jag brukar ha alla papper sorterade men just det här papperet verkar jag ha städat undan lite för bra, en annan teori kan vara att en tjuvaktig klottrare på 3 år kan ha lagt beslag på det! hur som haver så fixar det sig nog ändå.
Jag har även gjort ett kort att skicka till söta lilla M som hon får om någon dag på posten så hon vet att vi kommer på hennes dop =)

Här är en bild på lillan, min ena tärna och jag, rätt fin vaa...


Här är en bild på min frisyr, tråkigt nog hade jag inte fler för den var jätte jätte fin, dekorerad med björngräs (som var i temat) och pärlor.
 Tjingeling.

Magsjuk

mycket har hänt, vi åkte till norge förra helgen för att fira mammas 50 års dag, vi hade jätte trevligt och jag fick min allra första torsk! jätte kul.
Igår morse åkte jag till jobbat kl 0515 och jag mådde något grymt illa, jag åkte och köpte proviva för jag tänkte att det kanske är magkatarren som spökar lite också tog jag lite medicin men inte då, inget hjälpte. vid 11 tiden stod jag och spydde som en gris vid min endstation, som tur var hade alla hunnit gå av och jag hann ur bussen, jobbigt hade det varit annars =/ hur som helst så fick jag åka med bussen in till stan till min avlösare och sedan åka hem, jag låg i sängen hela dagen igår och klev upp ca 0630 bara för att kroppen blir hela paj av att ligga i sängen. nu sitter jag här vid datorn med värdens huvudvärk och en mage som mullrar, jag kräks inte längre iaf men vet inte om jag vågar mig på att äta något, drack lite blåbärssoppa blandat med vatten inatt och det gick bra, ska kanske korka upp colan framför en bra film, det låter väl rätt ok!

HIhihi nu är skolbarnen och leker här utanför och de är helt förstörda för att deras lilla blomma vissnat.
Nu ska jag iaf tvätta sängkläder och sedan titta på film. Tjingeling

RSS 2.0