Idag är jag snabb!

Dagen började med att jag vaknade när lillan fick en hostattack och till min förvåning upptäckte jag att det var 19 min kvar tills jag skulle börja jobba. Jag fick därmed veta att jag kan göra mig i ordning och springa ut till bilen på 7 min, sedan körde jag mina 1,2 mil till jobbet på 8 min (tänker inte berätta i vilken hastighet) och sprang in med 4 min till godo, det hade jag aldrig trott att jag skulle klara! Väl på jobbet så var allt lugnt och dagen gick väl ganska bra. Efter dagens slut så åkte jag och linstränade och tänk jag fick faktiskt i mina linser idag HAHA den första tog 30 min men den andra bara på några få så nu får jag snart ta hem dem, ska dit igen på mån och tänkte ev gå och träna med dem då. Jag lyckades även springa förbi en frisör på vägen och svängde in där och blev klippt. Väl hemma så tog jag med lillan och drog till svärmor där även svägerska var. Jag är sååå glad att jag har en underbar svägerska!
I ons ville jag överraska gubben så hans syster var barnvakt åt lillan medans vi bowlade, gick på harry potter bio och sedan till harrys för att äta middag, vi fick i oss lite alkohol också innan vi for hem. Jätte trevligt hade vi och det var skönt att komma ut lite. Min mans syster och hennes kille var helt slut efter dygnet med lillan HAHA japp nu vet de vad de har att vänta när det är deras tur. Ni ska veta G och E att vi uppskattade det väldigt mycket att ni satt barnvakt och lillan verkligen älskar er så för henne var det ett roligt äventyr.
I helgen blir det massor med jobb igen (jag längtar inte) även om det är kul att jobba så kan det vara skönt att vara lite ledig ibland och inte bara en dag i taget, man får ju liksom inget gjort nu och mitt hem behöver damtorkas! snart får det bli att anlita något att göra det för jag orkar helt enkelt inte.
Nu ska hårfärgen sköljas ur sedan blir det natti natti. Tjingeling

Tiden flyger iväg, jag hinner inte med.

Förra veckan hade jag mycket ledigt och passade på då att åka till svärmor och plocka körsbär som jag sedan kokade saft på, vi fick hela 5 l härligt god saft. Sen vette gudarna vad vi gjorde de andra dagarna =/

Denna vecka blir det fullt med jobb och jag känner mig redan trött efter att ha tampats med en ilsken tråtsig 3 åring, hon tar varenda uns energi från mig! Just nu har hon även en hämsk hosta som inte vill ge sig, hon är nu inne på andra veckan och lugnar det sig inte snart så får vi väl ringa doktorn för tt höra vad de säger om saken.

Nu ska jag gå och vila lite innan lillan vaknar, har varit i farten sedan 0430 och är rätt sliten nu......tjingeling

Gud vad tiden går

Det är svårt att förstå att man snart är 30, både jag och syster är gifta och har barn, tiden flyr ifrån mig, jag hinner inte med!

Resan till min syster och vistelsen där var underbar, jag är så glad att få träffa alla syskon och familjen för det händer inte så ofta. Jag har några bilder att dela med mig från bröllopet.

Besök i Tännforsen på väg norrut, väldigt fint.


De va så otroligt fina.




Här sjunger vi jamtlandstaus för bruden.


Hammocken fick de av oss i present, den monterades på kvällen av mig och syster och några glas vin, vi hade jätte kul.


tyvärr är jag för lat och för att skriva något mer och jag har varit uppe sedan 0445 så nu ska jag vila lite Tjingeling.

RSS 2.0