Ute och far

I helgen har vi varit i linköping och hälsat på, vi har verkligen haft jätte trevligt. Medans vi var borta så rev gubben badrummet och upptäckte att allt inte stod så rätt till där inne, försäkringsbolaget är kontaktat och vi får se om de kan hjälpa oss med detta "håller tummarna".
Jag fick lite gjort på gården när vi om hem, jjag är otroligt dålig på att lägga in bilder men det är bara för att de måste läggas in i en annan dator, sedan till en bärbar hårddisk och efter det till denna dator och allt detta känns såååååå jobbigt så jag drar mig för att göra det. Jag har iadf börjat måla trappan och jag tycker det blev jätte fint, har även kollat in badrums möblemanget som vi ska sätta in sedan, superfint kommer det att bli.
I köket har jag startat ett orkidé fönster som jag hoppas kunna fylla ut snart med en hel del såna, en basilika har fått göra dem sällskap. Ute har jag och lillan sått massor av blommor och jag har planterat petunior och superfina pelargoner i blomlådor. Jag börjar bli ganska nöjd med trädgården men ännu finns det massor att göra, vi kör på en lite vildvuxen stil för det är finast tycker vi.
Lillebror växer och snart orkar man inte gå och bära på honom, han är en riktig liten klump men verkligen världens sötaste, när han ler så smälter man totalt, barn är bra härliga..... lillan har kommit i en ålder då hon ifrågasätter ALLT och hon har börjat lära sig att räkna så det har vi övat i bilen nu under resan.

Nu tror jag det är dags för att slänga sig i soffan, det var ett tag sedan sist. Till nästa gång Tjingeling

RSS 2.0