Julklappar

Japp så har jag införskaffat mig julklappar till svärfar, svärmor och till svägerskan, en del till lillan och en liten sak till mormor. Jag håller även på med systers 30 års present som kommer bli helt perfekt tror jag, hon fyller i morgon men får allt vänta ett tag på sin present för allt är inte riktigt klart ännu. Gubbens födelsedagspresent är klar och är undangömd är hemma, han fyller på ons.

Igår och idag var jag för första gången till nyköping i jobbet, helt själv, det har gått väldigt bra. I morgon bitti ska jag till gubbklinten, det vet jag inte var det ligger så om det inte kommer fler inlägg här så vet ni att jag irrat bort mig i skogen med en buss, var vänlig leta efter mig!

Nu är även lillan vaccinerad, hon berördes inte alls av detta, ingen feber, inget ont i armen utan har varit helt som sig själv sedan hon tog den, alltså en skitunge =)

Nu ska jag titta på james wong och hans hemmagjorda apotek, han är otroligt bra, jag önskar mig hans bok i julklapp =)

Kram på er Tjingeling

Jag ser det snöar jag ser det snöar.....

I en km! jag blev överlycklig när det började snöa på vägen hem från jobbet idag, jag tänkte YES äntligen lite vitt ute, men det varade inte länge, efter en km så sluta det tvärt och det fanns inte längre några spår av någon snö, SKITTRÅKIGT. Jag längtar hem, till snön.

Denna vecka har det blivit ganska mycket jobb, jag har äntligen börjat känns mig lite bättre sedan vaccinationen, det tog ju bara 3 veckor, jag är lite tveksam till att ta en spruta till.....

I helgen är A iväg och skjuter kottar eller nått i skogen så jag och lillan blir själva, lite lugn och ro är bara skönt ;)
Snart är det nog dags att slänga sig i sängen, jag har varit uppe sedan kl 0400 och lillan börjar säkert snart bli trött. Imorgon hade vi tänkt att baka bullar och jag är fasligt sugen på risgrynsgröt ÅÅÅÅÅ kan det inte bli jul snart, då ska jag äta massor med gröt. Hmm jag undrar om vi har något gott hemma måste springa och kika.
Tjingeling på er så länge....

RSS 2.0