Kålpudding till middag

Och det var jätte gott mums!

Ibland undrar jag vad tusan de håller på med på försäkringskassan, vad är det de gör som tar sån himla tid, är det kanske alla människor de lyckas avslöja för fusk som tar upp all tid? Inte för att det är dåligt men då tex jag som inte fuskar får ju vänta i evigheter på något besked... jag ska iaf tillbaka på jobbat så snart som möjligt, måste bara på återkontroll först och se så allt ligger rätt och att plattan sitter bra så kommer jag springande tillbaka.
Idag var jag och lämnade tillbaka nellygumman, trevligt att ha henne här ett tag men nu blir det lugnt, jag fick även i mig en matbit och svärfars bil hem som ska besiktigas imorgon.

Jag har lite planer på att börja plugga, 3,5 år kommer det ta om jag kommer in, vet inte hur jag ska göra än men jag tänkte ansöka iaf och sedan har jag till i höst på mig att bestämma mig. Kollade på csn idag och tar jag fulla lån kommer jag att ha studieskuld på nästan 400000 efter detta och det är ju för tusan en halv villa nästan!!

Snart är det dags för mig och lillan att slänga oss i duschen och ikväll är det ju GLEE TJOOHOO bara älskar den serien, sedan blir det nog en tidig kväll i sängen =) mysigt

Tjingeling

Shaheen

Tittade på Ellen´s show igår och hon hade en gäst som medverkat i Britain´s Got Talent, tyvärr hittade jag ingen video från hans audition som är helt makalös som gick att bädda in men jag hittade från Michael Jacksons begravning som jag vill att ni ska se, snacka om underbarn!!! Om ni går in på youtube och söker på Shaheen Jafargholi så hittar ni hans audition.

Här kommer han, lyssna och njut


Tjingeling

Foton från helgen

Japp vi hade kul i helgen men när vi kommit hem så började jag bli förkyld och har sedan mer eller mindre varit sängliggande, konstigt är bara att det bara är jag som blivit dålig ingen annan i familjen.
Det går framåt för min arm, jag kan röra den betydligt mer nu men tummen vill fortfarande inte vara med, ont som f-n gör det när jag försöker mig på något där den är inblandad. Såret är förresten nästan läkt, det har gått med rekordfart!
Vi tog lite bilder från helgen men tyvätt var skridskoåkarna lite för snabba för min kamera så bilderna blev inte så bra men några ska ni få se.

Musse pigg och hans vänner


Lilo och Stitch




Lillan satte sig längre fram för att se bättre, jag köper inte parkett platser igen de var värdelösa!


Musse pigg och hans vänner igen

Kajsa hade nästan lika klänning som lillan, rosa med silver stjärnor

Musse vinkar till lillan, hon blev överlycklig =)



Här kommer Peter Pan






På vägen hem svängde vi förbi en bonngård utanför Linköping och hälsa på några små djur






Vi bakade hallongrottor efter vi kommit hem, de blev jättegoda


Helgen kommer vi alltid att minnas för vi hade sååå kul. Tack alla i familjen för en underbar helg. Tjingeling


Inget för den som är känslig!

Jag känner mig slaktad, idag var det dags att ta bort stygnen och då det visade sig att jag har en rörlighet på 40% som bäst så ska jag vara utan gips och lindor framöver för att träna upp rörligheten. Jag har ju som sagt haft tråkigt och hållit igång så bra som jag kunnat och idag fick jag givetvis skäll, speciellt över gjutjärnsgrytan som jag lyfte häromdagen och fick ont efter. Såå hur blir det nu då? Joo jag får inte belasta alls, bestick om en vecka men inget mer sen, sjukgymnasten trodde att sjukskrivningen troligtvis förlängs med tanke på vilket skick min arm är i men jag ska nog visa henne jag! Jag är inte vem som helst jag inte.

Här är min smått hopplösa arm i dagsläget


Min älskade make kom på igår att jag har, korvfingrar (sååå svullna), muffinsfötter (systers påhitt), bacomrumpa och äggmage, jag är helt enkelt en engelsk frukost!

Tjingeling

Nähä nu blev det nått fel

Hälften försvann från föra inlägget så jag tar väl med det här då.

Här är hallongrottan


Mmmmm vaniljkola


ring om ni vill smaka =)

Eftersom jag är otroligt dålig på datorer så vill jag inte ha nån kommentar om detta, det kanske finns ett sätt att ändra sina inlägg men jag kör på detta vis, så det så. Tjingeling

Vi bakar

När vi har tråkigt hemma så brukar vi baka, i fre blev det muffins och hallongrottor, det mesta är härmed slut! Nä så här är det, muffisarna gör jag av en mix eftersom den ska vara glutenfri, pulvret delar jag på och blandar den ena med citronsaft och rivet citronskal och den andra med kakao. Sedan blandade jag det i en spritser och spritsade ut smeten i formarna så det blir fina mönster, på detta sätt så får man bort mycket av den konstgjorda smaken. Hallongrottorna gjorde vi av jyttemjöl och det blev super bra men jag måste bättra på receptet lite till nästa gång, det är väl bara att exprimentera tills det blir bra. Kola har jag kokat och i helgen (inte konstigt att man inte går ned i vikt vaa?). Igår åkte vi till ikea och där hittade gubben kolapåsar för 15kr/st och jag  ville ju också ha kola men nu är jag nog mättad på socker ett tag. Anledningen att det mesta tagit slut är för att vi farit runt och fikat idag och då tar jag med mig det mesta för att bli av med det så jag kan baka mer. Det är väldigt tråkigt att gå hemma, hoppas min arm börjar fungera snart.

Här är våra muffins


Hallongrottor men som ni ser så spricker de när man trycker ut dem så jag ska prova ett annat sätt nästa gång

Vad har jag gjort?

Nu när man sitter hemma så här så passar man ju på och gör sånt som man inte annars gör, jag fick för mig då att storstäda datorn!!! Som vanligt så måste man ju lyckas att tabba sig, jag får inte till messenger nu, har lyckats få någon uråldrig version som inte fungerar och jag kan heller inte uppdatera för jag får bara meddelandet att jag har den senaste versionen??? Jag visste inte ens att jag rört något som hade med detta program att göra men TYDLIGEN Usch vad sur jag blir.

Igår fick jag den geniala idén att jag skulle sluta med värktabletter på dagarna och det fick jag äta upp, jag var sur och grinig och hade ont hela dan men det är ju inte kul att gå omkring och vara snurrig heller, första dagarna var rätt luddiga när jag tänker efter även om det inte kändes så just då, men nu är det ju bättre, längtar tills jag får ta bort stygnen, de sticks!

Jag har världens bästa svärmor
Hon beställde lite saker till mig bl a mattor som jag var så sugen på men ansåg mig inte råd att köpa också fick jag lite till, det blir bättre om jag visar med bilder men jag hann inte ta så många innan battriet tog slut så ni får se vilka jag hann ta.
Här är två av de tre runda mattor som ligger i början av vardagsrummet.


Den "stora" soffmattan de är bara såå härliga


En träelefant som passar väldigt bra in i vårt afrika inspirerade vardagsrum.


Länkdekorationer som hänger i gardinstången, superfina.


Om någon har några tips på hur jag ska få mina Pachira Aquatica att må bättre så är jag öppen för förslag, det vill nämligen inte komma fler blad.


Vi har även fått nyckelhängare till hallen, gardiner till datarummet och en lampa till fönstret i sovrummet. Som ni förstår så har jag en super svärmor och inte bara för att vi får saker, hon ringer även ett par gånger i veckan föör att höra hur det är med oss, hon lagar super god mat och vi kommer jätte bra överens. Så därför ska jag idag ägna mina tankar åt hur bra min svärmor är. Kram på er Tjingeling

RSS 2.0