Tisdag

Idag har jag skurat ur bilen, då menar jag verkligen skurat var enda liten tygbit och torkat all plast och putsat rutorna så att den ska vara trevlig att åka i när vi åker på resa i morgon.
Sedan är det bara att fortsätta här hemma, toaletten är redan avklarad *skönt* och tvätten är undanplockad så det ska dammsugas och skuras så ser det rätt okej ut.
Ikväll ska jag ut med några girls, det ska förhoppningsvis bli jätte roligt, jag ser fram emot det iaf. Vi ska också hinna med att shoppa runt lite så att allt är klart till resan. Åh det ska bli sååååå kul, jag kommer gråta ögonen ur mig när min syster står vid altaret, bäst att ta med en hel drös pappersnäsdukar! Det kanske är bäst att sätta fart om jag ska hinna med allt idag. syns om en vecka Tjingeling

Idag är jag fotograf

Full fart är det här, jag har jobbat hela helgen och idag var jag hemma hos svärmor och fotade lite i hennes trädgård, många foton kommer det här så ni får se hur underbart det är där.

Först en bild på när lillan badade i sin pool häromdagen


Här är vår frukosttallrik som vi gjorde i ordning


Härligt stora jordgubbar


Nyklippt nelly gumma, superfin blev hon...


Lillan gungar på sin nya gunga, för den som undrar så hittade hon sina färgpennor på fm.


Idag drog jag upp en av vitlökarna för att se om de vuxit något, så här fin blev de, den gav jag till svärmor i present...



En vacker ros


Arnold vill hjälpa till och fota


Äpple ska detta bli


Mmmmmm plommon, jag älskar plommon


Pioner är fina


En siamesisk tvilling


Lite vildvuxet men ändå så fint


Detta ska bli röda körsbär...............


........... och detta svart körsbär


Stor och fin hortensia


Hallon...........


.........massor av hallon


Jätte goda krusbär


och till sist en liten tomat




Bakom mitt planeringsbord bor en liten igelkott, när vi åt middag tittade han fram och käkade av kattmaten vi har som står där


det var tydligen jobbigt att äta för han somnade sedan bakom matskålen.........jätte söt


Tills nästa gång Tjingeling

Besök

Igår fick grannen påhälsning av en igenkott, han var fram och nosade på mina knän, inte ett dugg rädd, dock var det sårt att ta en bra bild då han inte ville stå stilla, en bild kommer här iaf på lilla besökaren =)



Något annat roligt jag fann när jag tittade igenom telefonen är en bild jag tog när jag satt och hade tråkigt, så här ser jag ut när jag är butter!


Idag städar jag och väntar på att optikern ska ringa så jag kan hämta mina linser..... åh äntligen ska man få se lite bättre, nya glasögonen kommer nästa vecka jätte spännande. Idag kommer även min systers present, hemleverans jätte smidigt. Hoppas hon nu tycker om den..... Tjingeling på er.

Fler bilder

Satt och sorterade lite och fann några bilder jag vill dela med mig av.

Detta kort gjorde jag till mammas 50 årsdag med en underbar dikt

En mor finns med från början
som källan till vårt liv
Med kärleksfulla blickar
hon följer varje kliv

Sen livets första måltid
hon har bjudit dig att smaka
Hon ger av sin omsorg
utan krav att få tillbaka

Hon tas så lätt förgiven
som lindring av besvär
Och sällan blir hon tackad
och sedd för den hon är

I livets alla skeden
förblir hon dock densamma
Vår alldeles unika
högt älskade Mamma




Lillan lyssnar på saga i bilen


Gud vad jag saknar hemma....


Så gjorde vi med lillans dagisfoto


Här har vi en liten tjej med en väldigt liten gärda


Att gunga är jätte roligt


Min otroligt fina mormor fixar med tunnbröd degen


Här inne gräddade vi sedan kakorna



Nu har ni lite att titta på godnatt på er. Tjingeling

Lite bilder

Jobbade idag igen, är verkligen helt slut nu....... har sovit lite på em och fick i mig några tuggor av en pizza, köpte även chips som vi skulle ha till myskvällen men jag är inte sugen på något alls. Det blev inte många timmar sömn inatt, vi kom hem i skaplig tid från F&L, vi hade väldigt trevligt men A mådde inte så bra så det blev lite att göra innan jag kunde lägga mig. Klev sedan upp 0530 och åkte till jobbet. Det blev en lugn dag med mycket raster. I morgon jobbar jag igen men då bara 6 tim, vi ska troligen grilla och lillan ska få prova poolen om det blir bra väder tänkte jag.

Laddade ur kameran på bilder, här kommer några.

Detta bli förhoppningsvis en väldigt fin asiatisk lilja snart.



Många jordgubbar blir det i år =)



Slöfocken ester lånar dockvagnen



Lillan visar upp sin outfit på födelsedagen, den har hon valt själv i butiken faktiskt, prinsessa är hon förstås!

Midsommarafton

Idag fick jag vara ledig Tjoohooo vad skönt. Dagis ringde igår och sa att lillan hade ont i magen så jag var laddad för en uppesittarnatt full av kräkningar men det gick visst hastigt över när hon fick komma hem, hmm undra om det är lite taktik där från hennes sida.....
Idag har vi cyklat i regnet, snart kan lillan cykla på sin tvåhjuling själv =) vi här även förvandlat gräsmattan från tema djungel till tema golfbana och det var nog på tiden. Jag hinner knappt med något längre när jag jämt är på jobbet!
Idag hittade vi ett till hus vi vill titta på men det tar väl ett par dagar innan vi får reda på när nästa visning är, spännande ska det bli iaf.
Snart ska vi åka till F&L och lilla M och grilla, vi bakar en paj att ta med men först måste vi kolla om det är ätbar så A får vara testpilot, blir den äcklig lämnar vi den hemma. Min favorit är äppelpaj men idag blev det rabarber för tyvärr äger jag inga äppelträd och det känns för jobbigt att åka till affären.

Igår var en helt sjuk dag, jag garva hela tiden och jag var så himla trött att de enklaste sakerna inte gick att utföra, som tur är fick jag lite sovmorgon i morse, lillan sitter i sängen mellan oss och tittar på barnkanalen så då kan man sova vidare ett tag. Vid 10 kanske eller nått kom grannen och banka på så då fick vi inte ligga kvar, det blev frukost i solen bestående av macka, nyplockade jordgubbar =) och blåbärssoppa, åh vad jag älskar utomhusfrukostar.

Idag har lillan varit jätte duktig me att gå på pottan, inte en droppe i byxorna än så länge så detta verkar vara en bra dag, tyvärr kommer det sämre dagar då det inte går lika bra, hon har även prövat vara utan blöja på dagis och det har gått bra.

Nu är det dags att sätta fart igen....... Tjingling på er

Tankar och funderingar

Nu under sommaren så är det ju inte direkt högtrafik så det blir rätt mycket dötid att göra av med. Kanske är det något att vänja sig med men jag känner mig inte som en busschaufför, det är inte JAG! jag är ju lastbilschaufför! Jag trivs ganska bra med jobbet för övrigt och har jätte bra arbetskamrater men jag blir osäker på om jag blir kvar där, dyker något bättre upp så blir det väl till att byta kanske. För övrigt så händer inte så mycket, jag har nyss tvättat arbetskläderna och ska hänga dem så jag kan gå och sova, jag vägrar sätta på mig skitiga kläder i morgon, jag måste verkligen hämta ut fler kläder!
Något roligt som hände idag var en kille på nyss fyllda 21 år flörtade gärnet när han klev på, det är så roligt då att få se minen när man visar upp vigselringen, stackars liten........ jag tar det som en komplimang iaf att någon annan än min man ser mig även om det bara är han som räknas =) Nu ska det sovas Tjingeling.

Dop

Idag var vi på dop och givetvis glömde vi kameran, som alltid, så typiskt mig jag har aldrig några fotominnen av något! Hur som helst så var det jätte fint och vi fick väldigt gott fika därefter. Efter det kalaset bar det iväg till svärföräldrarna för att fira att lillan fyllt 3 år. Eftersom min oresent var tvungen att beställas så fick hon den av mig idag också. Av mig fick hon en DVD till bilen, gissa om den var uppskattad! Av A´s föräldrar fick hon en ny gunga, den förra har hon gungat sönder och av A´s syster och hennes kille fick hon en pool, den skulle helst ha fyllts med vatten redan ikväll (i regnet också) och prövats men där satte jag stopp! I morgon ska jag jobba igen, f-n jag gör inget annat känns det som....... Jag förstår inte dem som jämt jobbat, de har verkligen inget liv! Nä nu ska det slappas in i det sista. Tjingeling


Paket på posten

Idag fick lillan ett paket på posten, det var väldigt uppskattat =)   Det tog ca 5 sek så var allt papper sönderslitet och mitt ibland allt så fanns en bok med bilder på djur. Lillan utbrast "åååhhhhhhh vad söööötaaaaaaaa" och alla djuren var mammor och pappor och barn också prinsessor förstås =) Tack G för den fina presenten lillan älskar verkligen djur.

I ons tog jag ledigt så jag och lillan åkte till lek och buslandet i Örebro, denna gång helt själva. Efter 2 tim där så ledsnade jag och jag hade värk i varje del av kroppen så då åkte vi till McD för att äta innan vi åkte hem. Vi hade en jätte skojig mamma-dotter dag, sådana blir det nog fler av.

I morgon ska vi på dop, söta lilla M ska döpas och sedan vidare till svärföräldrarna för att fira lillan med familjen, hoppas vi får en bra dag och att det inte regnar så mycket.

Nu ska jag kasta ut katterna som håller på att riva torkställningen och sedan är det dags att sova. F--K nu for ställningen och lillan vaknade..........Måste rusa tjingeling

GRATTIS ÄLSKLING 3 ÅR

Det blev inget möte på dagis, så nu ska lillan in i duschen och sen ska vi till affären och köpa så vi kan baka tårta.
 Detta var väl en passande bild =)     Tjingeling

Vilken vecka!

Denna vecka har varit hämsk, jag jobbar ihjäl mig!    Nä så e det inte det är kul att ha ett jobb men denna vecka fick jag ihop 52 tim och det känns lite mycket.
I morgon fyller lillan hela 3 år, åh gumms du växer för fort..... Jag var in idag på cubus och köpte en klänning hon tittat ut med en kofta till som just nu ligger i maskinen och sedan ska jag stryka dem så de är klara till i morgon bitti åt henne. Kl 8.45 ska vi vara på samtal på dagis och så kan hon visa upp sin nya klänning som jag vet säkert att hon kommer göra =) hon ska berätta varje dag att det är hennes kläder hon har på sig och att jag köpt dem, de måste tro att vi handlar grejer hela tiden....
Därefter är det dags att städa lite och baka tårta, tror det blir en enkel bara, hoppas hennes vänner kommer nu då....vi hade ju pratat om det iaf, annars tar vi väl det en annan dag då.


I tor fick jag köra GULD bussen, gissa om jag fick mycket kommentarer. En av våra bussar har de klistrat guld plast på eftersom Eskilstuna firar 350 år och det känndes lite speciellt att köra den. Tyvärr missade jag kungen i går för då satt jag fasst i folkmassorna och tog mig ingenstans men däremot hade jag väldigt roligt åt alla studenter som var på så glatt humör, tråkigt var det att de inte fick så fint väder.

Nu ska jag stryka klänning ocj gå och sova jag är jätte trött. Kram på er Tjingling.

RSS 2.0