Lång dag

Denna dag har gått jätte sakta. Vi var över en sväng och passade T så hennes mamma kunde åka och köpa medicin för hon har vattkoppor. När vi kom hem bakade vi en drömrulltårta som blev ärligt sagt äcklig den smakar bara socker så den slänger vi nog. Jag är hur trött som helst nu för tiden och sover jag på dagen samtidigt som lillan bli jag illamående och får huvudvärk men om jag inte sover blri jag jätte trött och blir illamående och får huvudvärk så hur bär man sig då åt? Jag måste försöka komma i säng tidigare på kvällarna men då är jag helt enkelt inte trött. Imorgon tänkte jag åka till gymmet medans lillan är på dagis, det är det enda jag har för mig på dagarna nu, nu börjar det faktiskt bli dags för ett jobb allvarligt talat! varför ska det vara så svårt att få ett sånt? Har sökt 5 jobb senaste dagarna och väntar väl på typ 40 svar från företag som inte hört av sig, förväntar mig inte att höra något heller men hoppas ju få veta något snart iaf. Nåja allt ordnar sig till slut det gör det alltid. kram på er och Tjingling

Det går trögt!

Jusst nu står allt stilla känns det som, inget jobb, inte så mycket bloggande och livet hemma går väldigt lugnt. I lör åkte vi till min svägerska som fyllde 25 år GRATTIS i efterskott G! hon fick en orkidé och bidrag till körkortet av oss så snart hoppas vi få se dig sladda runt på vägarna! I går följde jag A till jobbet där han skruvar med sin bil och tvättade vår nya bil invändigt och utvändigt så nu är båda bilarna rena och fina. Efter det så åkte vi hem och bakade pizza som blev jätte gott. Idag har jag städat medans lillan är på dagis och ska nu ta en kopp te hos grannen innan hon ska hämtas. Jag lämnade vagnen på dagis för att vi ska kunna ta en promenad efter, då blir lillan glad hon älskar att åka vagn.
Jag är inte så skrivarglad idag känner jag så jag lägger av här. Tjingeling så länge......

Gammal goding

Idag när jag spelade mitt nya tvspel fick jag en bonustrack, den låten var det åratal edan jag hörde och gissa om jag blev glad. Den har jag saknat! Bara för det så skall jag ta med den här så även ni kan njuta till detta otroliga musikstycke!

Alla hjärtans dag!

Var inte så bra för mig, morgonen började med att jag vaknade av att lillan drog katten i svansen så jag skällde på henne, det resulterade i att hon dängde en pippi kanna i huvudet på mig vilket gjorde skit ont! trodde allvarligt att jag fått en gjutjärns panna i skallen. Därefter spottade hon ut sin medicin när det var dags för den och vi började bråka ännu mer. Jag var mer eller mindre sur hela dagen och hade ont i magen så jag gick och la mig. På em mådde jag bättre och klev upp, vi åkte och handlade mat och åt tacos framför tvn och tände lite ljus mm. När vi sedan skulle mysa i soffan så skallade lillan mig och jag blev åter på dåligt humör! Jag hade helst stannat i sängen hela dagen.....
Jag lovade att visa vad A fick av mig


Han blev glad tror jag, men vet ni vad jag fick? jag blev överlycklig!!!!

Jag har redan avverkat ett par tim framför tvspelet =) Jag hade inte kunnat få något bättre!

Grattis till bebisen!

Vi vill grattulera F och L till deras lilla tjej som de fick i tor, hoppas vi kommer kunna få träffa prinsessan snart =)

Är inte detta fantastiskt

Tack youtube för möjligheten att njuta av underbar musik, jag bara älskar denna.....

I morgon gäller det!

I morgon ska jag åka med och kolla på ett jobb, hoppas det går bra. Jag är en aningen nervös men det är väl bara bra, eller? Man kan väl inte vara hur självsäker som helst heller. Tråkigt nog har jag precis sparat ut naglarna så de lär ju ryka om det blir mycket arbete med händerna men va f-n gör det när man längtar efter att jobba!
Vår internet går just nu i ssllooooowwwwmmmoootttiiioooooonnnnnn, det tar typ 2 min att ladda varje sida, undra varför det blir så?
Lillans förkylning har börjar om igen så igår var vi till doktorn och fick pencillin och hostmedicin så nu mår hon lite bättre. Lillan och A ska till Västerås i morgon för att handla Alla♥Dag present hmmm undrar vad det blir, och lite annat då förstås. Jag avslöjar inte ännu vad jag köpt till honom men kan lägga upp en bild på det efter helgen eftersom jag inte vill att han ska få reda på det, jag vet ju inte vilka som läser min blogg men några gör det iaf =)
Jag återkommer om hur det gick att jobba. Tjingeling på er så länge.....

Städdag


Imorse till frukost satt lillan och pratade med A i telefon, hon börjar bli stor min lilla tjej, tänk vad tiden går!


Dagen började först då med frukost sedan satte jag på en film åt lillan. Efter det vek jag tvätt och tvättade mer, trimmade blommorna och dammade av dem, damtorkade hela lägenheten, damsög, torkade golven, putsa speglar och akvarium och plockade undan allt som gick, det tog ca 6 tim så nu är jag helt slut. Jag tog en bild på blommorna i vardagsrummet, denna lägenhet lämpar sig inte riktigt att ha mycket blommor i, den är för mörk så alla måste placeras vi fönstren. Idag räknade jag att det går åt ca 10l vatten varje gång jag ska vattna mina 46 blommor, kastade även 4 st idag så snart måste det inhandlas lite fler =)
I morgon ska vi åka till svärföräldrarna för att min svägerska och hennes kille kommer på besök och vi ska även byta julklappar, haha den som spar han har! Vi har kunnat öppna våra från dem men ville att de skulle vara med, så vi har väntat tills de nu kommer på besök.

Inte väntat


Igår märkte jag att vår ena guppyhona snart skulle få ungar och eftersom endast 9 st från de två sista kullarna vi fått överlevt så flyttade jag över henne i ett litet akvarium vi har. I morse räknade jag till 12 st och blev jätte glad men tänkte att "hon får vara kvar ett tag till". På em räknade jag till någonstans mellan 30-35 st så då var det dags att flytta tillbaka henne för det får räcka! Nu bor de lilla bebisarna med en mal i vårt sovrum, så nu kan vi ligga och titta på dem i sängen, det ger lite mysfaktor =) .... Jag tog även en bild från vårt stora akvarium, endast mitten fick plats men ni får en liten glimt av hur det ser ut iaf.

Delar med mig

http://www.youtube.com/watch?v=T2NEU6Xf7lM

Vill dela med mig av denna otroligt fina illustration av Leonard Cohens Halleluja, det är bland det vackraste jag någonsin hört och bara måste få berätta om den. Att norges Idol vinnare Kurt Nilsen är med gör bara låten ännu bättre, han har en helt otrolig röst!
Idag är jag och lillan hemma och gör ingenting, hon har lite feber men springer runt här som en tok så det är nog inget större fel på henne. Inatt kräktes hon dock ner min säng så det är stortvättning på G av alla sängkläder, madrasser och allt tillhörande, det är väl sånt som hör till när man är småbarnsförälder. Nu är det nog dags att sätta på en disneyfilm så hon lugnar ner sig lite. Till nästa gång, Tjingling

Indisk mat


I helgen försökte vi oss på lite annan mat, det blev Tikka masalakryddad ugnsstekt potatis och kycklinggryta med sockerärtor och vita bönor, det var nog bland det godaste jag någonsin lagat så det kommer det bli fler gånger.
Jag har ännu inte hittat något arbete, snart får jag kanske börja söka utanför ramarna trots att jag tycker att jag söker ganska vitt och brett, nåja det dyker väl upp något snart.

Jag har verkligen börjar se fram emot min systers bröllop, hon gifter sig i juli så då drar vi till norge dit hon strandsatt sig. Det är mycket som händer detta år, min mamma fyller 50 snart och vi klurar över vad vi ska hitta på till henne men vi tror oss veta något som hon kan uppskatta, jag avslöjar inget här ifall det skulle komma fram till henne på något sätt. Hoppas det händer fler roliga saker i år =) men det gör det nog........ 

RSS 2.0