Äntligen hemma

Ja nu är vi äntligen hemma igen, vi har verkligen längtat hem, speciellt lillan, hon grät varje dag till slut och ville bara till pappa. Lillebror har också tyckt att det har varit jobbigt men han är lätt att lugna ner med bröstet men lillan är lite för gammal för sånt.
Idag har lillan ridit för första gången i sitt liv, på grannens häst, en stooooor häst men hon höll i sig och det gick jätte bra! Tänkte kolla om det finns någon ridskola i närheten till henne.
Nu är det full rulle här hemma, massor att göra med den stora tomten och allt hemma, hur ska vi få till allt??? Jag tänker iaf försöka vila lite nu ett par dagar så att jag kommer ikapp med sömnen, har hamnat lite efter nu när jag varit borta. Bilder från vår resa kommer när jag orkat lägga in dem i datorn....
Kram på er Tjingeling


Semester

Vad sällan man har tid nu för tiden att sitta vid datorn, jag är glad om jag hinnar titta in och kolla mailen emellanåt. Just nu är jag och barnen på semester, vi äter gott varje dag så vi kommer vara jätte tjocka när vi kommer hem. Inatt ska lillan sova över hos sin moster, de har jätte kul tillsammans (skiljer 6 år mellan dem) så de skulle nästan kunna vara syskon!

I slutet på månaden ska jag på 30 års fest, vad tusan ska jag köpa???? vi har varit vänner i ca 26 år och jag skulle vilja hitta något som representerar en sådan lång vänskap, men vad kan det vara???? jag får klura lite.....

Dags att vila lite innan lilleman vaknar, jag har verkligen världens sötaste barn, här är en ny bild på lilleman


Tjingeling

RSS 2.0