Mår bättre nu

Senaste dagarna har varit ok, infektionen verkar ha börjat ge sig och jag har börjat äta igen, viktminskning: ca 4 kg, bra gjort på 2 veckor haha.
Idag är det morsdag och som vanligt så får jag sånt jag önskar mig =) (min man kör på säkra kortet) jag fick en ångtvätt HAHAHA som man städar med hemma, super bra sak att ha, man städar med ånga istället för rengöringsmedel, är supernöjd över den =D
Till svärmor köpte vi en blomma komemr inte ihåg vad den heter nu men det är en klängerväxt som man har ute med stora vita blommor, tydligen tycker även sorkar om dessa så hennes blir alltid uppätna så nu ska hon prova sätta den i en kruka. Jag och lillan köpte en ny vaxduk till henne också till köksbordet, lillan valde en ljusgul melerad med blommor och frukt på, den tycker hon nog är fin. Hittade även en till oss även om jag är lite emot vaxdukar så tror jag att jag ska satsa på en sån, vit med bruna och blå fyrkanter a´la 70-tal, kommer passa perfekt i vårt kök! Vår tapet för den som inte sett den, brun med blå och guldblommor, supersnygg.
Imorgon är dagis stängt så då blir det till att vara hemma, ska ringa jobbet pch höra om jag får komma tillbaka, det har blivit en del tid hemma sista tiden, alla vabbningar och skador gör att jag är på jobbet typ 3 veckor i stöten för att sen vara hemma ett tag igen.
Snart fyller lillan år och idag skulle vi beställa en ny stol till bilen, då visste givetvis inte tanten där vad jag pratade om för stol och när hon väl fattade vilket märke jag pratade om så påstod hon att deras stolar minnsan inte såg ut så som jag beskrev (har kollat manualen på internet), jag försökte förklara att jag varit och tittat på den stolen här men NEJ så såg inte deras stolar ut, PAPPSKALLE vaa och henne ska man fråga om säkerheten näää jag blev så sur att jag funderar på att köpa stolen någon annanstans.
Nu ska jag gå till sängs så jag orkar med lillan imorgon, hon är inne i en jobbig period nu, inget man säger går in och verkligen ALLT kommer ur henne, hon kan inte vara tyst, inte ens när hon sover och vi blir osams jämt så det tar på krafterna att vara med henne en hel dag. Kram på er Tjingeling

Sjukling

Är snart uppe på 3 veckor som sjukling, fm spenderades i toastolen, bara magsaft kom. Har fått i mig blåbärssoppa idag iaf och A skulle köpa nyponsoppa på vägen hem från jobbet. Jag orkar verkligen ingenting och jag känner mig mager och blek, det har nu försvunnit ca 4 kg och det mesta från ansiktet tror jag. här är en bild jag tog nyss

och tänk idag är jag ändå piggare än vad jag varit.

Läkaren skulle ring igår och berätta om mina provsvar, hon ringde inte! Jag ringde upp idag och fick en telefontid med henne mellan 15 och 16, nu har hon ringt, tydligen så är jag jätte sjuk pga en urinvägsinfektion, jag har redan ätit antibiotika mot det men blev bara sämre och sämre till slut fick jag inte behålla medicinen alls och jag slutade ta den. Nu har jag fått samma medicin igen och ska ringa sjukhuset för att få näring via dropp eftersom jag knappt har ätit på två veckor, jag dricker en hel del men blir ändå uttorkad. *suck* nu vill jag somna, jag kan vakna när jag mår bättre.
Tjingeling

Kroppen VS. Viljan

Ibland är ingenting som man tänkt sig. Åkte hem från jobbet för två veckor sedan pga att jag mådde fan, kom fram till att det antagligen var en förkylning. Hade lite feber, kräktes lite och "vanliga" förkylningssymptom. Men så i tis så small det bara till! Över 39°C får ner den till 38,4°C om jag tar TVÅ Alvedon, med en tablett händer ingenting. Åker givetvis till läkaren, tar mig knappt dit själv för det snurrar så mycket i huvudet men får skjuts av en änglagranne, hon ställer alltid upp, hon är bra vän hon. De kommer inte fram till vad det är för fel på mig, jag lämnar prover som ska analyseras över helgen och får veta resultaten på mån. Nu sitter jag alltså här med feber, känslan av att åka karusell och fullspäckad av utslag pga febern! Jättefint! Jag är lite piggare idag dock, är på benen och har kunnat äta något. Total viktnedgång sedan i tis -2 kg men de kommer nog tillbaka ganska raskt när jag blir piggare.

Har pratat med familjen, mormor och moster har planer att hälsa på Tjoohoo, det var på tiden! Bott här nu i över nio år och ännu är det ingen som kommit för att hälsa på. Mamma har haft vägarna förbi ett par gånger i jobbet och tittat in på vägen, pappa var in en sväng när de hälsade på hans svärmor och sedan kom de flesta givetvis på vårt bröllop så jag ska inte klaga.

Husletandet har vi lagt på is, ekonomin ser inte ut att bli så stabil framöver så vi avvaktar för att se vad som händer med räntor mm sedan skulle det inte skada att spara ihop mer pengar heller. Vi blir fast i denna trångbodda skjul ett tag till =(

Upptäckte häromdagen att vårt datarum lukar fördjävligt, jag har alltid tyckt att det luktar illa i denna lägenhet men har inte fattat vad det kommer ifrån, nu vet jag från vilket rum det är iaf, frågan är nu bara vad det är som luktar. Borde kanske ringa någon sanerare så de får kolla att vi inte har mögel i väggarna eller något för nått är inte helt ok här inne.

Nu ska jag snurra vidare på min dag. Tjingeling

Jo jo jag lever

Tänk att man kan sätta sig vid datorn och tänka att NU ska jag skriva i bloggen, men så av någon anledning så dyker inte denna tanke upp igen förrän man har stängt av. Jag har ju tänkt skriva massor av gånger om sånt som vi har gjort men så glöms det ständigt bort.

Hela förra veckan var vi hemma pga förkylning och i helgen var jag ute för första gången på många dagar, vi åkte på dragracing och sedan vidare till svärpäronen och bjöd dem på glass. När jag kom hem så kom febern, det blev för mycket. Det verkar som om jag blir hemma ett tag till. Åkte till affären idag efter att jag hämtat lillan på dagis och bara det är som ett maratonlopp. VILA VILA och mer VILA vill jag ha.
Imorgon blir det till att städa för på ons kommer service hit och tittar på diskmaskinen som höll i jaa 5 månader GO Elektrolux vad glad man blir, hoppas det inte kostar mig en krona för då blir jag sur.
Förra veckan blev det ingen agility eftersom vi var krassliga men på ons bär det av igen, hoppas jag är piggare då för nellygumman behöver det verkligen. Jag lovade syster att visa före och efter bilder på nelly när jag klippte henne och de finns nog här någonstans.

Åh vad glad hon ser ut att vara här!!!!!!!!!!! Överlycklig över att trimmern kommit fram


Så fin blev hon, skillnaden syns bättre i verkligheten men det är MYCKET päls som är borta, hon är annars värsta hårbollen, hon begravs nästan under all päls.


Ser du syster, du betvivlade min förmåga att klippa hundar men visst blev hon fin =)

Tjingeling så länge

Jobbar ihjäl mig

Tänk omman fick ta det lugnt ett tag, var så less när jag var sjukskriven och gick hemma men nu vill jag ta det lugnare. Jobbar delade turer nästan varje dag och det tar knäcken på mig! Idag tog jag ledigt för att vila lite, imorgon börjar allvaret igen, 0540 sätter det igång och jag slutar vid halv sju på kvällen *SUCK*, hinner kanske göra något på dagen där. Lillan fyller ju snart, jag har köpt en pool med rutschkana i och lite annat på, en verkade rolig. Hon ska även på 3 nya PCspel, kallekunskap, de tycker hon om och jag ska köpa 3 nya klänningar åt henne från H&M, en med ariel, en med tingeling och en med hello kitty, precis som hon vill ha. Av svärmor har jag beställt en lila eltandborste och sedan ska hon få prinsesstandborstar till den.

Ikväll är det hundkurs igen, vi får se om det går bättre idag än förra gången, sist var hon så uppstressad att hon inte ville lyssna, tänkte ta en långpromenad i skogen innan vi ska dit för att göra henne lite trött (om det går) den hunden får ju aldrig slut på energi!

Jag är för lat för att ladda in bilderna i datorn men ska snart lägga upp en bild på världens sötaste lilla A som jag var och gosade med, det är flickan som min syster fick den 31 mars. Världens sötaste och raraste bebis! undra om syster tycker likadant när hon bli väckt hela nätterna och får ont av ammningen??? Önskar bara att hon bodde närmare så hade jag kunna hjälpa till MASSOR.

Lite kul men inget för känsliga!!!! Givetvis ville jag sköta allt när jag fick chansen med bebisen och även då blöjbyten, hon började med att kissa ner mig, jaja det är väl inte hela världen tänkte jag men tror ni inte att hon lyckades SKITA ner mig också! tänk så många gånger jag bytt på lillan och andras barn men detta har jag aldrig förr råkat ut för, systers bebis ska minnsan få höra när hon blir stor! Synd bara att hon är så gudomligt söt så jag kunde bara skratta.

Dags att ladda upp för agility nu. Tjingeling

RSS 2.0