Jordgubbarna har kommit

Nu har vi börjat skörda våea gubbar, dock blir det ännu bara 3-5 st om dagen men många är på G så jag hoppas det blir en del till midsommar.
Idag har vi varit på parken badet utomhus, vi ser för hemska ut, jag är jättebrun på ryggen och har kritvita märken efter bikinin, supersnyggt verkligen!
Imorgon är det dags för att bada på sjukhuset igen, vi försöker att göra allt nu för att jag ska kunna gå mer än 24 veckor med detta barn utan kryckor, vill inte att det blir som sist då jag för övrigt också svor att jag aldrig skulle skaffa fler barn pga att inget var bra under graviditeten, nu sitter jag ändå här och mår relativt bra.
Ikväll är vi bortbjudna till några jag inte känner, det kan ju bli spännande, vi var även och tittade på ett hus igår som var väldigt fint och nästa vecka har vi möte med banken, vi vill att säljaren ska besiktiga huset innan vi lägger bud för vissa saker var ganska otydliga och det fanns inga papper på renoveringar mm så om vi ska köpa huset så vill vi veta vad vi ger oss in i, sen ska det givetvis besiktigas igen om vi vinner budgivningen. Snart är det dags att duscha av sig allt klor och börja med middagen, jag är hungrig nu, ska prova grilla kassler??? undra hur det blir haha spännande.
Kram på er Tjingeling

Dåligt humör

Ända sedan några veckor tillbaka känns det som om jag är på ständigt dåligt humör, jag har inget tålamod med någon och blir sååå jäkla less på folk som inte fattar någonting eller kan betee sig eller se till så deras barn beteer sig.
Idag var jag till sjukgymnasten och fick lite tips om foglossningar, på mån börjar jag bassängträning, det ska bli kul. Ska även inhandla ett bälte men ska kolla först om någon jag känner har ett de vill sälja, de är ju inte billiga direkt.
Idag ringde även BM och berättade att de fått svar på proverna jag tog i tis, det var som jag misstänkte B12 brist. Det var ju några år sedan nu jag åt medicin för det men kände på mig att det kunde vara det igen, så nu vet vi varför vissa värden har varit så dåliga medans andra lite för bra och samtidigt har jag mått fördjävligt. Ska hämta medicin idag innan jobbet så ska det nog bli bättre.
Nu ska jag göra iordning mig inför jobbet *suck* jag är ju trött, vill sova..... tre vänder på landet blir det ikväll.
Kram på er Tjingeling

Lillan 4 år

Tiden går så himla fort och nu är hon redan 4 år. Vi ser så många teckan på att hon blir äldre och alla är inte sådana som man riktigt vill se, tex att bara klänningar duger att ta på sig för annars är hon "ful" enligt henne själv då förstås.
I ons kom mormor och hälsade på några dagar, det kändes bra att bli lite bortskämd ett tag, det händer inte så ofta även om A börjar bli bättre på att ta ansvar här hemma.
För att se hur mycket lillan vuxit så ska jag lägga upp några bilder för er att se på.

Hon verkligen älskar sina skor och solglasögon!


Här är poolen hon fick av mig i present, hon badar med bästa kompisen.


Klänningen var en  av presenterna från farmor G, hon älskade den, den är så fin.


Här har vi dukat för kalas, jag och mormor letade en hel dag på stan för att få till det fint.


Lillan ville ha en citron och jordgubbstårta, jag tror hon blev nöjd med denna =) spelande ljus hade den också!


Hon fick massor med fina presenter, totalt sex klänningar, musse pigg eltandborste, pengar, prinsess tallrikar och mugg, godis, skor till fasters bröllop, 3 kalle kunskap PC spel, vatten pistol, såpbubbel grejer, barbie docka med kläder till, ute spel och ett tenn halssmycke i form av en björn. Hon blev jätte glad för allting och nu kan jag inte tänka mig något mer hon kan behöva. vi har beställt en ny bilstol nu så den kommer om några veckor. Hon ska även få nya möbler till sitt rum för de hon har nu hör till en bebis serie och jag tycker hon börjar bli för stor för det nu.


Vi har även en liten överraskning att berätta, det här är vår nyaste familjemedlem

H*n beräknas dyka upp i dec och för den som undrar så kommer vi inte titta efter vad det är för något förrän den är ute ur magen, lillan tycker det här är jätte spännande och är så stolt att hon ska bli storasyster.

Jag hoppas att ni inte tycker att jag är nonchalant, jag är bara så himla trött att jag orkar inte höra av mig till någon, hoppas ni har överseende med detta. Kram på er alla Tjingeling

RSS 2.0