Större och större

Jag växer, fick se en bild på mig själv idag, JÄKLAR! själv ser jag ju inte magen hur stor den är, den har definitivt inte samma form som när jag väntade lillan då den inte stod ut något alls.

Idag händer det stora saker men jag vill inte berätta om dem riktigt ännu, vi ska iaf snart ner till stan och kika runt lite så vi har något att göra, det är väldigt tråkigt att gå hemma men det blir ju så när man inte kan utföra det jobb man har, *SUCK*

Här får ni se bilden jag fick se idag.......



Jag ser verkligen ut som en flodhäst trots att jag bara gått upp 2,5 kg, joo gott folk jag trodde jag hade gått upp men det vara tydligen bara mat för en vecka senare var den vikten borta  =/

Kram på er Tjingeling

Full fart

Som vanligt när man börjar känna sig lite piggare så tar man ju i lite för mycket. Har Nellygumman hemma, har tagit skogspromenader, klippt henne, duschat henne och idag har vi cyklat en sväng, samtidigt ska man sköta tvätten, disken, maten och lillan, nu börjar kroppen säga ifrån, tog en värktablett igår men det krävdes ändå kryckor för att ta sig fram, suck också!

Snart ska vi hämta lillan på dagis, hoppas vi tar oss dit =/ känner mig rätt stel efter cykelturen. Ikväll blir det myspys med familjen om jag orkar hålla mig vaken, har börjat sova en del på dagarna, typ 10 tim på natten och 1-2 tim till på dagen, blir dock inte så mycket sömn ändå pga alla toabesök, vändningar och kramper HAHA. Jag mår bra ändå, bättre än för några veckor sedan, tror det är sedan jag slutade jobba, det tog rätt hårt på höfterna.

Efter att diskmaskinen och tvättmaskinen tömts, lillan har hämtats från dagis så tänker jag bara slappa idag.


Kram på er Tjingeling

Vem är pyret i magen?

Många tankar börja komma om den nya familjemedlemmen, vem är det? och hur kommer det att bli framöver med storasyster och så? Vi försöker förbereda henne för det som ska komma men hon verkar tro att det kommer hända något stort med henne! hon planerar att köpa vuxenkläder för det gör man tydligen när man blir storasyster??? Suck jaa vi får ta det som det blir......

Det börjar bli långtråkigt att gå hemma utan att ha så mycket att göra, visseligen så är det en del att plocka efter lillan och disk och tvätt och sånt och sen så är man heltl slut i ryggen, men lillan är jätte duktig på att hjälpa till så det funkar ganska bra, önskar bara att jag orkade med att damma och skura bakom allt men det kommer väl sen....

Idag ska jag till BM igen, skulle ha åkt till sjukgymnastiken också men "någon" har hållit mig vaken i 3 timmar inatt så jag är inte i form riktigt, tror ena katten dragit in loppor också för jag har bett över halva kroppen och har kliat mig inatt så jag har massor av blåmärken (inte så fint) så jag skippar att lkä av mig idag! Hos BM hoppas jag få veta om pyret har växt som h*n ska eftrsom magen inte är så stor, Nu börjar grannarna reagera på att det är något på gång, NU när det är 10 veckor kvar. Kanske ör det för att jag ser ut som en zombie som de tittar lite extra?

Lillan har fått nya kläder att ha i höst, jag tycker hon blev jätte fin och det tycker hon också, hon har en lila ullkappa, grå mössa och vantar med glitter i, lilla, rosa, grå, svart rutig scarf med glitter i och ett par vita härliga kängor med lurv i, hon är enormt söt i detta. Har en bild i mobilen ska se om jag orkar tanka över den sen någon dag.

Nu är det dags att hoppa i duschen och snubbla vidare, kram på er. Tjingeling

Lite piggare igen

Nu har jag bokat tid hos frisören igen, jässes vad håret växer fort när det är kort, man får ju typ klippa sig var
3:e vecka om det ska vara ok.

Det har varit jobbiga sista veckor, all energi jag haft har jag fått lägga på lillan, A har varit väldigt frånvarande med alla sina projekt men det är tur att han är det nu och inte sen när bebisen kommer får så kommer han minnsan få hjälpa till här hemma.

Nu har vi börjat få ordning här efter all omflyttning, lillans rum är snart helt klart, sydde gardiner igår så väntar vi bara på stolen till skrivbordet och en matta som faster ska köpa i linköping och komma med i helgen, bilder kommer när det är klart. Babyrummet får vänta ett tag till det är ju ändå 11 veckor kvar så det är ingen jätte brådska.

snart bär det iväg till sjukgymnastiken, det ska bli kul, men träffar ju inte så mycket folk när man bor här ute så det är kul att träffa andra blivande mammor, tänkte också att lillan ska få ha ett pjamasparty också kan vi mammor fika lite och snacka skit under tiden för det är längesedan vi träffades alla nu.

På mån fyller svärfar år så vi ska fira honom i helgen, undra vad han säger om det för han har bestämt nekat till att bli firad men det kommer vi göra ändå HIHI köper vi en chokladask också så kommer det nog lösa sig.


Tog en ny bild på magen, går in i vecka 30 i helgen, men växer men inte så mycket, känner mig liten jämfört med andra gravida. Hoppas det är en liten bebis =)


Nu måste jag åka, tjingeling på er.......

Jodå jag lever

Har haft det ganska tungt sista tiden, problem med magen, ont i ryggen och har svårt att sova. I helgen samlade jag iaf krafter för att åka till ikea och köpa möblerna till lillan så vi har skruvat ikeamöbler hela helgen och ändrat om här hemma. Tack vare det så är jag närmast orörlig nu och har haft förvärkar hela natten, trodde ett tag att jag skulle behöva åka in men det lugnade ner sig efter ett tag. *SUCK* har ingen energi alls.

Växer inte heller, väntar på samtal från BM, jag har gått upp 2 kg och är i vecka 29, det känns inte rätt, känns inte som om något är fel men blir ändå lite orolig.

Tänkte försöka springa med kartongerna till återvinningen innan lillan ska till dagis och jag ska till sjukgymnasten, ser inte fram emot att gå ned i det kalla vattnet men det är trevligt att träffa och prata lite med andra gravida, annars så träffar jag inte så mycket folk, jag och lillan sitter hemma mest. Kram på er Tjingeling

RSS 2.0