Present

Glömde berätta att lillan får väldigt mycket nu för tiden, igår på posten kom ett paket från farmor, tack farmor G för boken honblev jätteglad. Jag hade även köpt en väckarklocka, hon har nämligen lite svårt att kliva upp på morgonen så jag tänkte att om hon får ställa en klocka innan hon går och sover som ringer när hon ska upp så kanske det blir roligare. En sådan fick hon



Jag tror den blir jätte bra åt henne.
Hon har även fått lite nya kläder, hon skulle haft på dem när andra farmor fyllde år i sön men vi har inte blivit ditbjudna än så vi får väl vänta, hon jobbar ganska mycket nu så vi får väl fira när det lugnat ner sig.
Här är tröjan hon fick fast i lilan men den fanns inte på internet också fick hon hen jeanskjol med hello kitty och volanger, jätte fin, vi får ta ett kort sedan och lägga upp.



Tjingeling

Nu har jag deklarerat

Japp så var det klart för i år också, en liten summa blev det och det läggs väl i spargrisen för ett framtida hus antar jag, eller så kanske jag tar ledigt en vecka för de har tabbat sig på jobbet och gett mig sem ersättning hela året trots att de sagt att jag inte fått det så nu får inte jag någon semester! TOPPEN

Lillan är sjuk igen också, snart blir jag galen, det är något varje vecka, snart får de kolla hennes imunförsvar igen, detta kan inte vara normalt. Inatt hostade hon så hon kräktes och det är på gränsen idag trots att hon fått cocillana, den ska ju vara bra!

Snart ska jag till läkaren, denna gång för att de tycker att jag har för högt kolesterol *suck* aldrig är någonting bra, tydligen ligger jag långt över gränsvärderna så vi får se vad vi ska göra åt det då. Ikväll blir det jobb, sista veckorna har det blivit massor men det är bara kul, triva väldigt bra på jobbet men ibland känns det som pest och pina men det gör väl alla jobb, sedan blir det till att vabba ons tor så lillan kan vila men det gör hon ju inte ändå!

Jag längtar till hemresan nästa vecka, hoppas min syster kläcker ur sig bebisen nu då så jag kan få träffa dem, ska ringa henne idag och se hur hon mår.

Tjingeling

Snabbmat hemma

Idag kom jag hem efter ett långt arbetspass och fick veta att jag skulle laga middag, F-N tänkte jag, jag var så trött att jag knappt ville stå upp. Jag lyckades leta fram en fläskytterfilé ur frysen sedan hittade jag vitkål, annanas och honungsmelon, jag stekte köttet i skivor med allkrydda, vitlök, salt och svartpeppar, rev vitkålen och hackade ner frukten, lite beasås till och Viola! så hade vi en supergod middag på 30 min med inbyggd efterrätt, Toppen. Kom fram till att det skulle ta lika länge att beställa och åka och hämta en pizza (för att jämföra något) därav benämningen snabbmat.

Imorgon är det dags att gå till frissan sedan ska det jobbas igen, långt pass imorgon också men det ordnar sig jag får sova när jag blir gammal. Nu ska jag umgås med min man som jag inte gjort på länge. Tjingeling

Heldag

Idag har vi varit igång, som vanligt så åkte vi på gymnastik som vi brukar på lördagar. Idag gick det bättre men lillan ramlade av bommen och ville inte riktigt försöka sig på den igen då men det blir nog bättre. Efter det så åkte vi till stan och såg denna


det var jätte kul, första gången för lillan på bio men det var lite hämsk bitvis så vi får se om hon kommer rantandes in till oss inatt. Efter det så köpte vi lite mat och åkte till svärpäronen där vi åt middag och lekte innan vi for hem. Väl hemma så badade vi och lillan tvärslocknade i sängen. Själv tänkte jag titta på en film men alla går så sent och jag ska upp 0430 och åka till jobbet så det blir nog inte så sent. Tjingeling

Back to reality

Imorgon kommer jag vara tillbaka till jobbet, hoppas det går bra jag har ju varit bort så mycket sista tiden. Något som gör mig irriterad är att jag antagligen måste säga upp mig snart. Jag stämplar i samband med att jag jobbar och snart  är de stämpeldagarna slut och då mådte jag säga upp mig enligt a-kassans regler eller leva på det jag tjänar, vilket inte går. Hur gör man i denna situation, det känns fördjävligt att säga upp sig från något som är bra att ha ellerhur.

Idag när vi gick hem från dagis kom A och körde, han hade varit till läkaren för hans knä har pajat. Lillan blev överlycklig och fick hoppa in i hans knä och styra hem bilen. Jag kan lugna alla med att det var bara på vägen upp till huset där vi bodde, det fanns inga stora risker för krockar och A var med och styrde lite. A är verkligen hennes stora idol, hon kommer helt klart bli nånting inom bilar när hon blir stor för hon verkligen älskar alla bilar. Nästa gång de har en visning på A´s jobb kanske hon kan få åka med en sväng i en lastbil. Sist jag var där väntade jag lillan, eftersom jag inte varit ute på vägarna på ett tag fick jag chansen att provköra en av visningsbilarna. När jag höggravid klättrade upp i lastbilen stod gubbens chef och garvade åt mig, inte ett dugg ororlig för hur jag skulle kunna styra detta ekipage på 60 ton bakom min stora mage. Tur att jag är sån bra förare =)
Körde styckegods till min fjärde månad sen gick det inte mer, det var allt för riskabelt att lillan skulle bli skadad så tyvärr fick jag sluta. Saknar jobbet i västerås ganska mycket, tror jag kan ha en bild på min lilla pärla jag brukade köra.


Här är hon, är hon inte fin åh vad jag saknar henne och systern som jag också körde *SUCK* kommer aldrig ha nått bättre jobb tror jag.

Jag har en liten bild på lillan också, hon var ju så söt idag så jag tog några kort, tyvärr har vi tittat lite för mycket på top model så hon börjar alltid posera och far omkring så det är svårt att få till en bild med den kameran jag har, hade jag en för 10-15000 minst så skulle jag säkert kunna få massor av fina bilder på henne.
Det här är min underbara söta tjej, mittsockergryn och mitt allt


hittade en bild på gubbens telefon som jag tyckte väldigt mycket om, jag tror den är från lilla M´s dop


Det var allt för denna gång. Tjingeling

långtråkigt

Idag fick lillan gå ett tag till dagis för att se hur det gick med hennes hosta, jag tror det gick bra. Nu vill bara jag bli frisk så jag kan återgå till jobbet, det är väldigt tråkigt att gå hemma hela tiden. igår fick jag för mig at skotta här utanför, det var inte bra, det spg ut som om jag hade en halv pingisboll utstående från handleden, ojojoj undra vad läkaren skulle säga om han såg det? *Suck* jag känner mig handikappad och i näsan känns det som om jag skulle vara våtrumstätad. *Suck* Jag behöver livas upp lite.

Tjingling

Väntan

Jag bara väntar och väntar och väntar och väntar och på vaddå joo att livet ska bli bättre, jag är riktigt less och snart kommer jag göra något drastiskt för att slippa denna tråkiga vardag!

Lillan är sjuk

Ja allt började förra veckanmd att hon var lite snorig så hon fick vara hemma tor och fre från dagis men hon verkade inte må särskilt dåligt. I sön åkte vi till Linköping och allt var frid och fröjd men hon ville inte ha nån mat utan levde på bullar istället, jag orkade inte bråka om det då. På vägen hem skulle vi köpa lite mat men hon ville inte ha då heller och hon började hosta ganska kraftigt. Väl hemma tog jag tempern på henne som var 37,4 så hon fick lite alvedon och hostmedicin. Det är nämligen så att hon får aldrig lite feber utan den skjuten i höjden och hon börjar kräkas och krampar om man inte hinner med. Det blev mån och hon verkade bättre så vi åkte och shoppade mat, detta skulle vi inte gjort! Hon blev tvärdålig när vi var hemma, jag fick i henne en korv med bröd på coop och lite annanas hemma annars bara vatten. Jag kastade henne i ett bad för att kyla ner henne, hon var även uttorkad i huden så jag droppade i lite olivolja, det var uppskattat. När jag väl fick henne i säng hade hon en temp av 39,7 och då hade hon ändå suttit i ett kallt bad och fått alvedon nån timma tidigare. FAN tänkte jag och petade i henne mer alvedon och cocillana och tog fram iprenen ifall inte febern skulle ge sig men hon blev bättre och somnade. Jag fick börja städa och tvätta det hon hade spytt ner innan jag fick henne  badet och ställde kl på 6 timmar framåt så jag kunde gå upp i natt och ge mer febernedsättande, det hanns inte. 30 min innan jag satt klockan kom hon gående, grät och skakade, jag gick tillbaka med henne in till sängen där hon började kräkas, FAN igen, bytte i sängen, tvättade av henne och i med alvedon, satt sedan bredvid henne tills hon somnade. Idag verkar hon piggare men har fortfarande feber, hon vill inte äta, inte heller dricka blåbärssoppa men jag fick i henne en glass. Funderar på att åka och köpa coca-cola för det brukar gå i men vill inte gärna gå ut med henne innan febern gett sig.

Igår på coop hittade vi en otroligt söt liten sak som jag var tvungen att köpa, tyckte lite synd om henne också att hon var lite hängig och då ska hon ju skämmas bort lite =)


Visst är den fin..... nu kan lillan bära sina kläder till och från dagis själv =)

Tjingeling

RSS 2.0