Svenska kurs?

Läste nyss mitt inlägg från igår, jag måste ha varit väldigt trött, det är ju fel överallt! Hoppas ni ändå förstår en del av det jag skrivit :)


Idag rann bägaren över

Min dotter kan driva mig till vansinne, vi är ständigt i konflikt med varandra, jag gör verkligen allt för att försöka vara pedagogisk och inte gapa, skrika eller skälla på henne. Igår förklarade jag åter igen att " jag är inte din kompis eller syster, jag är din mamma och du är sex år, du ska göra som jag säger och inte tjafsa emot!" Ja mamma blev svaret, bra tänkte jag :)
Jo tjena!
Dagen började med att hon inte ville kliva upp, frukosten var väldigt utdragen så vi blev sena, igen!
Eftersom det var skogsdag behövdes överdragsbyxor, bra bara att köpa då på vägen till fritids. Lillan var inte ett dugg nöjd...
Dags för hämtning, gick smidigare än det brukar, det skulle bara tjatas om att lekas med den och den....
Ut till farmor och farfar där ville hon inte stanna länge, börjar tjata om att åka hem, vi åker till jobbet och ska städa bilen, inte mycket hjälp fick jag :( hem skulle hon inte iaf!
När vi skulle åka så är hennes mössa borta, den fick hon i morse!!! Igår fick hon ett halssmycke, den är borta, förra veckan försvann ett par solglasögon dagen efter att hon hade dem, nu blev jag så jäkla arg så jag SKREK, Massor!
Hon skulle in på en snabbdusch och sen isäng, hon tampas med håret märker jag, när jag kollar så är håret fullt av skum, ungen har tvålat in håret och inte sköljt riktigt, in i duschen igen då och jag får tvätta med schampo och balsam. Efter den föning och YES! Ungen är i säng PUST...
Vovvens tur att få uppmärksamhet, han får mat och promenad, tillbaka inne blir han borstad med ryktborste, den älskar han :) en dentastix måste duktiga vovven få, en liten blir får katten. Vovven slurkar sig på några sek, kissen måste döda sin först! Det gick så fort då en griseknorr åker fram, vovven tackar på alls sätt han kommer på, höger tass, vänster, höger, vänster och båda. Han lugnar till slut ner sig och går lägga sig och vänta tills jag säger att han får ta den, SUPER SUPER duktigt vovve :)

Nu håller jag på att somna, höres vid ett annat tillfälle, Tjingeling


Hej och hå!

Har jobbat ikväll med lillan vid min sida, hon somnade som vanligt :) runt ikring Alberga räknade vi till nio!!! Rådjur, tusan vad de ska hålla sig framme då :( hmmmm inte bra... En var riktigt nära till och med, inte nog med att bussen toksvängde till vänster när jag bromsade jag höll även på och få en tradare i ärslet! Som tur var gick det bra :)
Efter jobbet åkte jag och skulle hjälpa gubben med en trasig buss, han ringde bärgarn medans jag den envise fan försökte få igång åbäket till buss, till slut så :) jag gasar på ner till garaget och han tar min bil, sen blir han sur??? WTF jag hjälpte han ju, nu slapp han ju stå i skogen och vänta på en bärgare som man aldrig vet när han kommer, men nej nej förlåt mig då!
Nu har jag legat i sängen i 2 Tim, det är omöjligt att somna, drack en del cola iofs när jag jobbade :( ska kanske ta ut vovven en sväng så går det nog bättre sen.
Imorgon blir det ev en lunch på stan med livliga M om hon inte glömt bort mig vill säga :) (har hänt förr liksom) sen blir det en tur till barnens farmor och farfar :) inget jobb imorgon iaf :)

Nu är det 4 veckor kvar tills flytten, åh vad jag längtar, det lär ju komma bra precis samtidigt som jag ska op bort gallstenarna! Nåja det får vi se då.

Måste bara slänga ur mig hur illa behandlad man kan bli på detta sjukhus jag går på! Först och främst så har läkaren inte skrivit in något i min journal! Sen när jag ringer och frågar var mitt sjukintyg är så måste jag betala 375kr eftersom läkaren inte skrivit in i journalen att jag ska ha ett! När det väl kommer så är det inte mina problem som nämns där?! Kärringjävel kallar jag henne då för nu börjar jag bli förbannad! Jag ringer och skäller ut sköterskan och säger att jag ska inte behöva betala för ett sjukintyg som inte gäller mig, skicka mig rätt intyg eller dra tillbaka räkningen! Efter det har jag inte hört ett skit! Inte nog med det, läkaren ska kalka sig specialist, hon gör en undersökning, ger mig diagnosen IBS och vägrar fortsätta att utreda mig, kärringjäveln har totalt missat att jag har gallsten! Så nu är jag tillbaka på vårdcentralen och får börja om från början, SUCK!
Jag tror jag bråkar mer på sjukvården än vad jag bråkar på barnen, otroligt att det får gå till så här!
En bild på vovven tar jag med :)
Nu måste jag försöka få lite sömn, nu har jag fått lätta lite på mina bekymmer :) Tjingeling


RSS 2.0