Jag och gärda i spåret.

I ons stack jag ut och sprang i spåret och katten hakade på, efter ca en fjärde del började hon sacka efter för att sedan försvinna. Jag sprang klart mitt varv och sprang sen tillbaka dit hon försvann och ta mig tusan, hon satt kvar där på en sten och väntade på mig, så sen sprang vi hem, tokkatta!

Nu har en vecka gått på kursen och jag känner mig ganska säker på att jag kommer klara av jobbet, vi har ganska kul tycker jag och idag fick jag min första skjorta att ha på tis då jag ska ut och köra folk för första gången, spännande =)

Snart ska jag ringa syster yster, hoppas hon inte jobbar, jag är själv hemma ikväll (som alltid) och det känns lite ensamt, skönt är iaf att veckan har gått med raketfart då jag haft att göra. Ikväll ska jag även plugga för att kunna allt på mån då kursen slutar, jag tänker vara BÄST! Tjingeling

Jobb

Joo som sagt, nu har jag fått jobb och det verkar jätte bra. Jag har fått börjat en kurs där jag lär mig biljett maskinen och alla turer så from nästa vecka kan resenärerna i eskilstuna få äran att färdas med mig =)
Det är så skönt att äntligen få något att göra och att det är något jag trovs med är bara ett plus, hoppas bara att jag trivs så bra som jag tror och inte tabbar mig så blir jag nog kvar länge...... Nu ska jag ut i spåret och springa en sväng Tjingeling.

JAG HAR FÅTT JOOOOOOOBB!

Äntligen, Tjohooooo vad bra det här känns =)
4 månader som arbetslös det är för lång tid!

Mamma snart 50 år

Nu är mammas present fixad, undra bara hur hon ska få den hmmm, nåja vi åker ju upp i sommar =) sorry mamma det kan dröja ett tag innan du får den eller så hittar vi på nått. Jag tänker inte skriva vad det är för något eftersom mamma tittar in här ibland men jag hoppas den kommer bli uppskattad.
Igår var jag och tittade på ett jobb, jag skulle nog trivas bra med det tror jag. Imorgon får jag svar på om jag får gå introduktionskursen till jobbet, jag ska även på ett möte om ett annat jobb som också verkar bra så nu är det bara att hålla tummarna. Tjingeling


Efterlyst

Är det bara jag som tycker att Efterlyst är ett otroligt jobbigt program, det kan det inte bara vara! Snälla förstå mig rätt nu, jag tycker programidén är jätte bra och de skitstövlar som kommer med där ska ju åka dit det är ju tanken. Sen kommer vi till det som verkligen skär i hjärtat, väldtäcktsmän, speciellt på barn, hur i h-vete kan man få för sig att tvinga sig på en 13 åring, förb-nnade j-vla AS, de har ju förstört denna flickas liv för alltid. Jag lyckas aldrig komma igenom ett helt avsnitt av detta program bara för att det är så jobbigt att se all skit folk hittar på. Jag vill heller inte blunda för vad som sker för det måste ju få ett slut. Jag tycker vi har på tok för korta straff i sverige och polisen har för få befogenheter, någonting måste göras för att människor ska avskräckas från att göra brott för med vårt slappa system kommer de bara att fortsätta! Nää nu måste jag tänka på annat ett tag......

uppdatering

Idag har jag varit och kollat på ett jobb, hoppas det blir något denna gång. Ganska nyligen jagade Gärda en igelkott här utanför, hoppas hon låter den vara. Idag upptäckte jag något komiskt eller skrämmande beroende på hur man ser det, vi har nämligen spindelnät i fruktskålen! ska man ta det som ett tecken att vi äter för lite frukt kanske??? som tur är äter vi grönsaker varje dag iaf. Nu är det dags för Grey´s Anatomy så nu måste jag springa. Tjingeling

Vårstök

När det är vår är det ju dags att börja planera ute, vi har haft fullt upp i 2 dagar denan vecka för att göra i ordning rabatten. Vi har satt sockerärtor, morötter, ringblommor, yrener, fuxior och örter. idag ska vi åka och köpa väv att lägga över. Mina tulpaner är på väg upp också och jag är väldigt spänd på att se hur det blir eftersom jag itne har en ening om vad jag satt och vart men förhoppningsvis har jag en fin trädgård i sommar. Är också väldigt nyfiken på mina asiatiska liljor, hoppas de blir fina.

En av mina fina tulpaner.


Förhoppningsvis blir det en stor vacker och underbart doftande syren någon gång.

Tokigheter

Ibland undrar jag vad våra katter håller på med? man blir inte klok på dem, tittar här.....
Det skulle vara kul med en förklaring hur de tänkte här! Kan även meddela att jag funnit diverse saker i denna låda så som tofflor, dock kläder, snören och liknande, jag tror jag vet vem som är skyldig.

Svärmor 60 år

I helgen firade vi svärmor som fyllt 60 år, min uppgift var att baka tårta och bullar, det blev riktigt bra tror jag, bilder kommer här.


RSS 2.0