En natt i snöstormen.

När vi lämnat Linköping och julfirandet där igår så kom vi på att vi kanske borde väntat en dag till, att köra 76 mil i det vädret som var igår var inte helt smart, som tur är så tog vi det lugnt och kom fram på 10 tim bra precis. Idag är vi väldigt trötta och vill bara vila upp oss. Jag är hos mormor nu och har duschat och har hämtat presenten till A som jag lovat och tummat på att jag inte har köpt =/ fásst teoretiskt sett så var det ju inte jag som köpte den, för den köpte mormor på taxfreen och på lappen så är den från lillan så jag är ganska oskydig till detta. nu ska vi snart till moster och äta mer julmat *mums* och slappa för det behöver vi efter allt firande. Vi hörs.. Tjingeling

Klart för avfärd.

Nu har allting packats och städats så nu väntar vi bara på att A ska komma hem från jobbet så vi  kan ge oss ut i jultrafiken. Jag tror denna jul kommer bli jätte kul och jag  verkligen längtar. Jag saknar familjen och det ska bli så kul att träffa alla igen. Till alla er som läser bloggen vill jag säga God Jul och ett Gott nytt år! När jag är tillbaka kan jag berätta om Jamie Oliwers julskinka var god för en skinka på hans recept ligger just nu i marinad och ska glaseras i morgon, jag tyckte det var kul att prova något annat och eftersom man penslar skinkan med ägg och jag inte äter ägg så är det kanske lite för min egen del också, ägg är bara sååå hämska att äta. Ha det så gott alla så syns vi nästa år för nu drar vi..................tjingeling

Allting är vitt!

Nu var det åter igen ett tag sedan jag var in här, jag förstår inte hur tiden kan springa förbi så fort. igår var en av de mest vackraste dagarna jag sett i naturen. Det snöade nästan hela dagen och medans det var ljust låg temperaturen på ca -14, när mörkret kom så låg den runt -8 grader. En av mina turer igår gick till sundbyholm, på väg mot slottet åker man igenom en allé där träden var gnistrande vita, det var bara såå fint. Hela kvällen körde jag söder ut från Eskilstuna och hela landskapet gnistrade och tindrade i strålkastarljuset. Trots att jag blev sen till jobbet, bråkade med gubben och satt i två timmar och jobbade i 13 grader så blev dagen ganska bra ändå.

Jag måste skicka en hälsning till G, tack för julkortet lillan blev jätte glad, tyvärr är det lite svärt att förklara vem det är ifrån när hon aldrig träffat dig och P har hon inte träffat sedan sin 1 års dag så honom kommer hon inte ihåg.

Iförrgår klädde vi julgranen och just nu håller jag på att koka risgrynsgröt, det går inte så bra, jag har använt ca 7,5 dl mer mjölk än vad man ska ha och ändå verkar den bli för tjock!? Det måste vara något fel i receptet.

Jag är väldigt dålig på att ha kameran med mig när det händer något speciellt men jag har nog några bilden jag kan leta fram från hösten här.

Här är malen vi fick av F&L, den har visat sig vara en kille tror jag, synd men den är ju fin ändå.


Så här gjorde jag utanför vår dörr, A frågade vem jag begravt i krukan när han kom hem!!!!!


Nästa bild är på vår lilla slöfock Ester, hon älskar att vara i lillans säng....


Här är tårtan jag bakade till min födelsedag. Duken vann jag i ett lotteri som pro hade (tror jag), jag blev jätte glad den är verkligen jätte fin. Tack E´s mormor för att jag fick köpa lotter av dig.


En bild på mannen i mitt liv iklädd uniformen. Lagom uttråkad!


Bilder från Lucisfirande på lillans dagis...





Det var inte lätt att få till bra bilder när det började skymma.


Till sisten bild på mig, jag brukar ta en bild för att kolla sminket innan jag går ut, speglar ger inte en rättvis bild tycker jag. Så här såg jag ut iaf när jag skulle på julbord med jobbet. Blixten bländar mig lite....


Jag ska bli bättre på att skriva här och att ta lite kort att ladda upp, jag lovar..... tills dess Tjingeling.

RSS 2.0